ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie în St. Petersburg, acolo unde o fată de 12 ani s-a sinucis după ce părinţii au prins-o în timp ce viziona un film pentru adulţi pe internet.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Daria, numele fetei, a recurs la acest gest după o ceartă cu părinţii, aruncându-se în gol de la etajul 14 al blocului unde locuia. Poliţia ia în considerare punerea sub acuzare a părinţlor pentru incitare la sinucidere, a spus un reprezentant al autorităţilor pentru presa locală.

Se pare că tânăra era afectată şi de problemele pe care le aveau părinţii, care plănuiau să se despartă, iar mama sa dorea să revină în oraşul natal.

Acest caz a stârnit dezbateri aprinse în Rusia. Mai mulţi oameni au cerut înăsprirea condiţiilor de acces la anumite site-uri, în special cele pornografice. În Rusia există din 2012 o lege care reglementează distribuţia pe internet a anumitor materiale, inclusiv cele pentru adulţi.