ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou seism de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, în jurul orei 17, în Vrancea, după ce un cutremur cu aceeaşi magnitutdine a avut loc la ora 3:16, potrivit Institului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul de miercuri după-amiază s-a produs la adâncimea de 116 kilometri, în timp ce primul seism de astăzi s-a produs la 145 de kilometri, conform INFP.

Oraşele cele mai apropiate de epicentru sunt Covasna (39 de kilometri), Vălenii de Munte (44 de kilometri), Săcele (50 de kilometri), Târgu Secuiesc (55) şi Sfântu Gheorghe (57 de kilometri).

În 6 octombrie, tot în zona Vrancea, s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.