ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se pare că postarea gândurilor libere pe facebook este periculoasă în cazul jurnaliştilor de la Digi 24. După ce Cristi Citre a fost concediat pentru că s-a exprimat la adresa premierului Ponta, acum iese la iveală că şi Ana Iorga Mihail a păţit acelaşi lucru.

În cazul jurnalistei, însă, a fost vorba despre o postare în care ironiza o eroare a lui Radu Paraschivescu. Somată să şteargă postarea, a refuzat.

Digi 24 a încercat să-şi contruiască o imagine de televiziune de ştiri „altfel”. M-am bucurat să lucrez acolo, am mărturisit asta de nenumărate ori. Am făcut relatări live, interviuri, ştiri sociale şi reportaje despre istoria şi identitatea noastră, despre patrimoniul ameninţat, despre reperele spirituale sau despre victimele regimului comunist din România. Din păcate, dincolo de imaginea aparent neutră şi în ciuda competenţei şi a valorii multora dintre angajaţii postului de ştiri, în Digi24 par să se fi cuibărit interese obscure care nu se pot legitima decât prin frică, minciună şi cenzură”, a declarat Ana Iorga Mihail pentru DC News.