ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giulești a fost condamnată definitiv joi de magistrații de la Curtea de Apel București la doi ani și două luni închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă, în dosarul incendiului din 16 august 2010, în urma căruia au murit șase bebeluși, potrivit Agerpres.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Curtea de Apel a respins apelul făcut de Florentina Cârstea și a menținut decizia de condamnare dată în iulie 2013 de Judecătoria Sectorului 6.

În același dosar, medicul Bogdan Marinescu (fostul manager al spitalului) a primit 6 luni de închisoare cu suspendare, Ioan Adrian Toma (șeful Secției de Neonatologie) a fost achitat, iar Gigel Oprea (electricianul spitalului) a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare.