ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna aceasta este cum n-a mai fost. Este o săptămână de foc în care incertitudinea destinului va supune viața oamenilor celui mai greu examen…

Duminică, 5 iunie, are loc un fapt banal… Politicienii, care demult ne tot mint, își vor împărți și de data aceasta sferele puterii… Un episod jenant din istoria patriei va avea loc… Atâția inculpați, penali, prinși cu mâța în sac!, vor deveni aleșii noștri!

Acest lung șir de "Ești un nimeni!”, de impostori, oportuniști și hoți ne va conduce în anii care vor urma!…
Unde?! Către un nicăieri!... Spre neant!

… Săptămâna aceasta, însă, se decide soarta familiei Bodnariu, familia cu 5 (cinci) copii, distrusă de Barnevernet! Ei își pot reuni lacrimile de fericire sau, dimpotrivă, pot fi sfâșiați de sistemul care nu răspunde în fața nimănui…
Un răspuns dat de prim-ministrul Norvegiei la o întrebare simplă mă îngrijorează, însă…Erna Solberg are aceleași fixații ca și Fremskrittspartiet! (Partidul Pașii Progresului), un partid RASISTIC, cu care a intrat în cârdâșie la ultimele alegeri!

Chiar credeți, doamnă Solberg, că este vorba de "violență” în cazul Bodnariu?! Că oamenii aceștia sunt niște bestii care-și terorizează copiii?!... Dumnezeule, câtă ignoranță! Să mă ierte cineva că preiau o parabolă cunoscută, dar aceasta este imaginea supremă a aroganței!

… Mulți spun, însă, că, după apariția cărții mele, "Copiii noștri în temnițele lor. Furați de Barnevernet.”, un politician de onoare ar cam trebui să-și dea demisia… Acest guvern va cădea. Prea multe zile nu are. În afară de Breivik și Barnevernet, care este imaginea Norvegiei în lume, oare?!

… La Strasbourg, Florin Barbu, răstignit pe cruce, a început să se întâlnească, discret, cu moartea…
Nici nu mai știu, de fapt, câți părinți îmi scriu, disperați… Câți suferă în tăcere! Câți cer ajutorul tău, Dumnezeule, invocându-Te!

Căci, nimeni nu-i ajută…
Guvernul, președintele "lor” sunt o salată!

Ca orice salată…

Bodnariu, Nan, Avramescu, Rădulescu, Sutton-Brădeanu, Hermina Gheorghe, Camelia Smicală, Florin Barbu și mulți alții, anonimi, care încă mai speră!, care se tem de sistemele oculte… Care așteaptă să-și primească înapoi copiii…

Când li se va face dreptate?!

Este un drum lung și anevoios. Drumul nostru nu e căutarea răzbunării cu orice preț. Ne vrem numai copiii înapoi. Vrem ca sacrificiul părinților să nu fi fost în zadar.

… Dar, când lumea a devenit ceea ce este, putem trage concluzia că experimentul acesta pe viețile noastre abia acum începe!... Abia acum a început!
Ce șanse să ai tu, Florine, când la ei Familia a dispărut, s-a prăbușit așa cum se prăbușește orice aspirație de care ne e dor. Copiii înseamnă atât de mult pentru tine, atât de puțin pentru inima lor…

Renunță, te rog, la greva foamei! Copiii tăi au nevoie de un tată care trebuie să supraviețuiască și să lupte în continuare pentru ei!

Nu putem schimba lumea imediat, dar o putem schimba în timp. Dacă suntem uniți, hotărâți să servim toți aceeași cauză, cea care ne aduce copiii înapoi, iubirea după care tânjim!
A-ți pierde viața înseamnă, de fapt, a pierde libertatea copiilor tăi!

… Am ajuns la o etapă a "civilizației” umane când învățăm mai mult din suferință, Florine! Ne vom bandaja rănile, deci, și vom merge mai departe. Înainte. Viața e un drum în viitor! Dar, nu uita! Vom învinge!

Organizația noastră de luptă s-a născut, deja!

Deja sunt Oameni care lucrează ca voluntari pentru Copiii noștri. Pentru Familia ta!

Le mulțumim avocaților care lucrează gratuit pentru noi!

Le mulțumim celor care s-au oferit să facă donații fundației/asociației pentru binele semenilor săi!

(Așa-zisa, Protecție a Copilului, din diferitele țări, nu numai că le-a răpit copiii, dar i-a spoliat și economic pe părinți! Oamenii au ajuns sclavi pe viață, cu acte. Nici măcar în Instanță nu pot să-și mai ia vreun apărător… Cum să nu-și piardă copiii, atunci?! Cum să se apere în fața oamenilor cu bani?!)

Îi mulțumim mass-mediei din România și din străinătate care, ascultând de vocea oamenilor, a ales calea adevărului!...

Le mulțumim celor care s-au oferit să intre în greva foamei alături de Florin Barbu! (Nu dorim escaladarea conflictului, însă. Vrem să-l vedem pe Florin în siguranță, Iar noi vom continua lupta. Împreună! Până la victoria noastră!)

Duminică, 5 iunie, la ora 10.00, Bookfest (Romexpo, Pavilion C5, Scena Agora) va avea loc lansarea cărții mele, "Copiii noștri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.”.

ÎI INVITĂM PE TOȚI PRIETENII ȘI SUSȚINĂTORII SĂ PARTICIPE LA EVENIMENT!

Veniturile obținute din vânzarea cărții vor fi donate fundației care va lupta pentru binele oamenilor!

Să fim solidari atunci cu toți oamenii aceștia, încercați de soartă!

Să fim de partea lor și să-i admirăm pe toți cei care nu se-mpiedică de moarte!...