ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă presa americană scrie că România a fost una dintre ţările care au găzduit pe teritoriul ei închisori secrete ale CIA, în care deţinuţii suspectaţi de terorism au fost supuşi unor torturi inimaginabile, fostul preşedinte Ion Iliescu susţine că nu ştie nimic despre acest lucru.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Şef al statului în perioada în care se presupune că americanii au avut închisori secrete în România, Iliescu nu vrea să discute despre acest subiect fără "documente de faţă".

RAPORT TORTURĂ. Peste un sfert din ţările lumii i-au sprijinit pe americani în cadrul programului de TORTURĂ. ROMÂNIA, printre statele care au găzduit ÎNCHISORILE SECRETE ale CIA

"Nu pot să comentez ceva fără documente de faţă. Nu am avut cunoştinţă de aşa ceva. Nu m-am întâlnit cu această problemă şi comentarii pe baza unor fapte necunoscute şi fără dovezi nu pot să fac", a declarat Iliescu.