ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am primit la redacție mesajul trimis de o grupare civică din București formată din „părinți și membrii ai societății civile”.

Aceștia își manifestă dezaprobarea față de „legea vacinării forțate, votată de Senatul României, care este un abuz asupra cetățenilor și familiei.”

„Nu este vorba aici despre valoarea benefică a unor vaccinuri - spune textul scrisorii - ci despre un scenariu orwelian pe care îl pregătește Statul român părinților ce vor fi urmăriți de tot felul de comisii și penalizați.”

„Nu suntem deloc siguri de bunele intenții ale politicienilor români, legea eludează practic autoritatea noastră de părinți. Obligativitatea vaccinării în orice condiții contravine interesului sănătății copiilor și impune medicilor și familiilor noastre un dictat industrial și administrativ.”

Mesajul formațiunii civice a fost tipărit pe mai multe mii de abțibilde ce vor fi lipite „pe mașinile noastre, în stațiile de autobuze și la intersecții, în metrouri, scări de bloc și biserici, oriunde există comunități de cetățenii ce trebuie informați.”

Cele două mesaje promovate sunt „Păstrează-ți libertatea! Vaccinarea forțată permite abuzul Statului asupra ta!” și „NU vaccinării forțate!”.