ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE: Instanța a decis eliberarea condiționată din închisoare a lui Gigi Becali, acesta urmând să părăsească penitenciarul de la Poarta Albă în următoarele zile.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Procurorii pot face recurs.

[divider]

Gigi Becali s-a prezentat joi în fața Comisiei Naționale pentru eliberare condiționată, iar la finalul ședinței, în care a fost analizat dosarul latifundiarului din Pipera, acesta a fost informat că întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

"Gigi Becali are speranțe mari că vineri, după ce o să se prezinte în fața completului de judecată de la Tribunalul Medgidia, va fi declarat liber de către instanță. Astfel, dacă procurorii nu vor depune recurs, poate fi acasă la începutul săptămânii viitoare. Mai precis, luni poate fi eliberat definitiv și poate merge acasă", au precizat apropiații lui Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali a fost învoit, joi, de la muncă pentru a se prezenta în fața Comisiei, durata întregului proces fiind de aproximativ șase ore:

"La finalul ședinței, ne-a spus că pur și simplu a explodat de bucurie! Le-a mulțumit celor din Comisie și le-a transmis să-i binecuvînteze Dumnezeu!", potrivit romaniatv.net.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews