ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a invitat-o, miercuri dimineața, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Viorica Dăncilă, a anunțat Administrația Prezidențială. Întâlnirea vine în contextul în care în spațiul public au apărut informații că Executivul vrea să adopte o ordonanță de urgență pentru grațiere și amnistie. 
 
Liderii coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au infirmat informațiile potrivit cărora Executivul ar avea intenția adoptării unei astfel de ordonanțe de urgență. 
 
Antena 3 susține că, potrivit unor surse, întrevederea a fost cerută de oficialii de la Bruxelles, care cer „pace și liniște” în România, în condițiile în care peste 5 luni țara noastră preia președinția Consiliului Uniunii Europene. 
 
Ultima dată când Viorica Dăncilă a fost chemată oficial la Cotroceni a fost în luna mai, pentru consultări pe aspecte ce țineau de politica externă, inclusiv relocarea Ambasadei României din Israel.