ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene desprins din filmele de groază la Galaţi. În oraşul de pe malul Dunării a explodat o adevărată nebunie a etnobotanicelor, substanţele făcând ravagii în şcoli şi licee.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Mai mult, se pare că etnobotanicele sunt amestecate cu diferite îngrăşăminte chimice pentru pentru plante şi flori, astfel că sunt extrem de periculoase pentru cei care le folosesc.

"Sunt mama unui copil de 18 ani, elev. A ajuns într-o situaţie să nu mai poată să meargă la şcoală din cauza consumului de etnobotanice, ierburi. Nu ştiu ce sunt", sună apelul disperat al unei femei din Galaţi.

Aceasta mai spune că în Galaţi, etnobotanicele se vând peste tot: în şcoli, în licee, în parcuri.

"Ţi-e frică să te duci la şcoală. Unde întorci capul, aceleaşi priviri tulburi, hămesiţi, slăbiţi. Nu se poate să distrugă o generaţie. E groaznic!", mai spune părintele intervievat de Televiziunea Română.

Etnobotanicele afectează grav activitatea cerebrală, iar tinerii ajung să-şi părăsească familia şi şcoala doar pentru a se droga.