ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Preşedintele României, Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta şi fostul preşedinte, Traian Băsescu, au transmis duminică mesaje românilor care Sărbătoresc Paştele şi Floriile.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Facebook-ul a fost utilizat de cei trei pentru mesajele lor.

"Tuturor celor care serbează astăzi Paștele catolic și protestant și Floriile ortodoxe le urez sărbători fericite, sănătate și încredere!
La mulți ani tuturor românilor care poartă nume de flori!"
, a transmis Iohannis.

Ponta a avut mesaje diferite pentru catolici şi protestanţi, care aniversează Învierea Domnului, şi pentru creştinii ortocşi, care sărbătoresc Floriile.

"Doresc să transmit tuturor creștinilor de confesiune catolică sau protestantă un mesaj de pace, bucurie şi linişte sufletească cu ocazia Învierii Domnului! Sper ca aceste zile să vă găsească cu bine, alături de familie şi de cei dragi. Sărbători fericite!

Creștinii ortodocși din România sărbătoresc astăzi Floriile - vă doresc tuturor o zi cât mai frumoasă, petrecută alături de familie și de cei dragi! Și la mulți ani dacă vă aniversați ziua onomastică!
Sper ca sărbătorile pascale să ne găsească pe toți sănătoși, uniți și cât mai optimiști"
, este mesajul lui Ponta.

În fine, fostul preşedinte a fost şi cel mai scurt, având un mesaj doar pentru cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică duminică.

"La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică de Florii.
Să aveţi numai bucurii alături de cei dragi şi să aveţi parte de prieteni adevăraţi."