ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După tot circul de aseară (și aici ma refer în principal la organizarea proastă a dezbaterii de către Realitatea TV) pot spune că, în orice caz, cel puțin cu o chestiune importanta m-am lamurit: Ponta e în momentul ăsta mai bun premier decât Iohannis și se pare ca și-ar dori să ducă înainte moștenirea ”jucătorului”.

Zi de zi rostindu-i numele, criticându-l cu orice prilej, indiferent de acțiunile acestuia, Ponta a ajuns să-l iubească pe ascuns pe Băsescu și în același timp să-l invidieze pentru bărbăția sa de ”animal politic”. Aseară a simțit pe propria-i piele ce înseamnă virilitatea băsesciana în politică, iar acest fapt îl va contamina, ca un drog. Iohannis e Ponta în fața lui Băsescu, mai are de învățat, dar va avea de la cine. Băsescu nu se retrage din istorie și nici din politică, fiindcă a impus un pattern pe care clasa politică se straduiește să se plieze și pe care electoratul îl caută în orice candidat.

TOATE DECLARAŢIILE LUI IOHANNIS ŞI PONTA LA REALITATEA TV

Iohannis a părăsit studioul dezbaterii îndemnând românii să voteze schimbarea, amintind de sloganul cu care Emil Constantinescu îl învingea pe Ion Iliescu în 1996, un Constantinescu aproape impecabil în disputa unu la unu cu contracandidatul său, probabil una din cele mai bune prestații ale unui candidat la președinție. Pe cât de bun a fost discursul, pe atât e dezastruos a fost mandatul său si, după câțiva ani, a ajuns să se identifice tot mai mult cu adversarul său, Ion Iliescu.

Astă seară și mâine dezbaterea continuă, rămâne să ne lămurim și în alte privințe, cum ar fi: pe de o parte, cât de Băsescu a devenit și își dorește să devină Ponta și, pe de alta, cât de diferit de Ponta și de moștenirea Băsescu își dorește să rămână Iohannis,
Răspunsul îl vom afla în următoarele zile, dar cel mai mare pericol este ca in esență ”să nu se schimbe nimica”, vorba lui Farfuridi, iar din această dilemă să nu mai putem ieşi.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!