ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, a anunțat joi, la Sibiu, că nu va candida la alegerile europarlamentare și încă nu a fost stabilită o listă de candidați din partea liberalilor.

"Nu am stabilit o listă de candidați încă. Nu (voi fi în capul listei la europarlamentare n.r.). Eu sunt în capul celeilalte liste, de guvernamentale, dar acolo nu se votează, se negociază. (...) Nu voi fi pe lista pe europarlamentare", a declarat Iohannis.

Primarul sibian a mai explicat că în PNL încă nu s-a discutat despre viitorii candidați la europarlamentare. "Nu am discutat despre liste", a explicat demnitarul local. Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că nu s-a discutat nici despre un termen final la care să se facă publice listele de candidați pentru europarlamentare ale PNL.