ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Clămparu, un interlop urmărit timp de un deceniu de Poliția Română, a fost extrădat astăzi forțelor române de către autoritățile spaniole. Ion Clămparu a fost condamnat de justiţia spaniolă la 30 de ani de închisoare, pentru proxenetism, anunţă digi24.ro.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Ion Clămparu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi români, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în Spania, se reîntoarce în România, cu ajutorul unei mobilizări fără precedent a SIAS (Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale). Despre Ion Clămparu se spunea la un moment dat că a condus cea mai vastă rețea de proxenetism din Europa.


Autorităţile iberice au fost de acord ca proxenetul să fie extrădat şi să execute pedeapsa în ţară. Aeronava la bordul căreia se află Ion Clămparu a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă în jurul orei 17.00.