ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al clubului Oțelul Galați, Narcis Răducan, a anunțat că Ionuț Badea nu mai este antrenorul echipei de la Dunăre.

Decizia a venit după eșecul Oțelului din fața Săgeții Năvodari, 1-2. Oțelul a ajuns la al șaptelea meci consecutiv fără victorie, cu doar 2 puncte câștigate.

Ionuț Badea era antrenorul echipei Oțelul din vară, iar Narcis Răducan a precizat că noul tehnician va fi numit în următoarele două zile.

Oțelul este a noua echipă care își schimbă antrenorul în acest sezon, după FC Vaslui (Ilie Stan, Ionuț Moșteanu, Liviu Ciobotariu), CFR Cluj (Mircea Rednic, Petre Grigoraș), FC Brașov (Adrian Szabo, Aurel Țicleanu, Alexandru Pelici), Corona Brașov (Nicolae Manea, Ionel Tersinio Gane), Viitorul Constanța (Cătălin Anghel, Bogdan Vintilă), Dinamo București (Gheorghe Mulțescu, Flavius Stoican), Universitatea Cluj (Ionel Viorel Ganea, Gheorghe Barbu) și ACS Poli Timișoara (Valentin Velcea, Aurel Șunda).

Săgeata Năvodari a învins pe teren propriu pe Oțelul Galați, scor 2-1(2-0), în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii 1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Roman '8 şi V. Dinu '42, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Henrique, în minutul 52.