Ionuţ Budişteanu, românul care a fost declarat în 2013, unul din cei mai influenţi tineri ai lumii şi totodată supranumit "geniul matematicii", a declarat într-o emisiune televizată că ştiinţa a reuşit să demonstreze existenţa lui Dumnezeu.

Declaraţia a fost făcută în contextul sărbătorilor de Paşti, Budişteanu afirmând că va merge la slujba de Înviere.

Ştiinţa nu îl neagă pe Dumnezeu, ştiinţa a reuşit în ultimii 50 de ani să dovedească din ce în ce mai mult existenţa lui Dumnezeu, a lui Iisus Hristos.Dacă acum 100 de ani, oamenii îl vedeau pe Iisus doar într-o singură carte, în Biblie, acum ştiinţa a reuşit să-i dovedească existenţa. Ştiinţa şi religia se îmbină.

Voi merge sigur la biserică de Paşti, îmi voi petrece sărbătorile în familie, la Vâlcea, a spus Budişteanu la TVR 2, în emisiunea Credo.

Cu un sistem prim care care automobilul se poate conduce singur, Ionuţ Budişteanu câştigat în 2013 marele premiu de 75.000 de dolari la concursul Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) din State Unite ale Americii.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews