ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ionuţ Budişteanu, românul care a fost declarat în 2013, unul din cei mai influenţi tineri ai lumii şi totodată supranumit "geniul matematicii", a declarat într-o emisiune televizată că ştiinţa a reuşit să demonstreze existenţa lui Dumnezeu.

Declaraţia a fost făcută în contextul sărbătorilor de Paşti, Budişteanu afirmând că va merge la slujba de Înviere.

Ştiinţa nu îl neagă pe Dumnezeu, ştiinţa a reuşit în ultimii 50 de ani să dovedească din ce în ce mai mult existenţa lui Dumnezeu, a lui Iisus Hristos.Dacă acum 100 de ani, oamenii îl vedeau pe Iisus doar într-o singură carte, în Biblie, acum ştiinţa a reuşit să-i dovedească existenţa. Ştiinţa şi religia se îmbină.

Voi merge sigur la biserică de Paşti, îmi voi petrece sărbătorile în familie, la Vâlcea, a spus Budişteanu la TVR 2, în emisiunea Credo.

Cu un sistem prim care care automobilul se poate conduce singur, Ionuţ Budişteanu câştigat în 2013 marele premiu de 75.000 de dolari la concursul Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) din State Unite ale Americii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews