ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Israelul este acuzat de palestinieni de crimă de război după ce a îngheţat peste 100 de milioane de euro, bani care ar fi trebuit să ajungă în conturile autorităţilor de la Ramallah.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Aceasta este o nouă crimă de război israeliană și nu vom ceda în fața presiunilor", a afirmat negociatorul șef palestinian Saeb Erakat.

Israelul a îngheţat 106 milioane de euro după ce Autoritatea Palestiniană a solicitat aderarea la Curtea Penală Internaţională.

Statul evreu colectează aproximativ două treimi din taxele Autorităţii Palestiniene, în principal din importuri şi TVA. Cele 106 milioane de euro reprezintă o sumă considerabilă pentru palestinieni, care se confruntă acum cu colapsul financiar.

De altfel, ministrul palestinian al Finanţelor a anunţat deja că are mari dificultaţi în plata salariilor funcţionarilor publici după decizia Israelului.