ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Deci, ca să fie clar pentru toți wannabes din zona politicii, comentatori și deontologi: Giuliani este purtătorul de mesaj al lui Trump. Iar progresisto-globaliștii din Statul Paralel – vorbim de cei de calibrul lui Maior (pe care-l vedem acum în plină lumină, un individ absolut ridicol) – simt că preșul le este tras de sub picioare. Urmează căzătura. Iar chestia asta doare. Rău.”, scrie Iulian Capsali într-un editorial zdruncinător, în România Liberă.  
 
„Toți cei care au construit cutii cartonate din care ies personajele de tipul Barna, partide globaliste, ONG-uri sexomarxiste, personaje sau site-uri neocone pilotate de politruci bolșevici vopsiți ca liberali, toată zgura băsistă care a sufocat România, sunt ca o găină după descăpățânare. Ca personajul Agamiță Dandanache – "Care familia mea de la patuzsopt în Cameră... rămăsesem mă-nțeledzi fără coledzi" – Sistemul își simte locul, ce părea imuabil, cum se surpă.
 
Marea problemă a României, după dezastrul lăsat în spate de aceste slugi, este că partidele sunt făcute zob, cu o lipsă cronică de oameni de calitate în zona de conducere, valorile au fost marginalizate sau chiar scoase din viața politică; Justiția și-a pierdut credibilitatea; DNA și SRI-ul (fosta poliție politică, să sperăm) trebuie urgent reformate. 
Cel mai grav este că societatea a fost divizată și ruptă în bucăți. Centenarul Marii Uniri ne găsește poate mai atomizați ca niciodată, după experimente și un PsyWar care durează de peste un deceniu și ale căror consecințe le-am văzut chiar de curând, pe 10 august.”, scrie directorul editorial al României Libere.  
 
Nu trebuie să ne facem însă probleme, susține Iulian Capsali. „Nu va fi ușor, dar este posibil. A sosit timpul ca toți oamenii care au fost marginalizați sau chiar rejectați de Sistem să se adune și să pornească un proiect care lipsește: suntem singura țară din Europa fără o autentică mișcare conservatoare.(…) Zona naționalistă este infiltrată masiv de servicii, care de la România Mare a lui Vadim Tudor până la mișcările neolegionare au fost gândite ca să compromită conservatorismul autentic, alungând practic orice om de valoare, care nu se putea regăsi în bolboroselile patriotarde cu iz fetid. Aceste făcături însă au atras mulți votanți de bună-credință, care căutau cu disperare ceva în care să se regăsească, măcar parțial. E un posibil moment istoric astral.”, susține Iulian Capsali în editorialul pe care îl puteți citi integral AICI.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews