ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul şi publicistul Iulian Capsali şi-a depus oficial candidatura pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, se anunţă într-un comunicat de presă primit la redacţie.

Această candidatură vine în contextul în care Capsali a fost mandat să participe la aceste alegeri din partea a peste 20 de organizaţii nonguvernamentale, se arată în document.

Dezideratele candidatului independent sunt: "promovarea, respectarea şi protejarea familiei naturale, dreptul părinţilor de a-şi educa şi creşte copiii potrivit propriilor tradiţii şi credinţe, precum şi asigurarea unui climat economic, sociale, cultural, educaţional şi legislativ care să protejeze familia".

Iulian Capsali a fost "delegat să contribuie la promovarea unor legi care să asigure copiilor români posibilitatea de a trăi într-o ţară suverană, cu un mediu natural curat, unde educaţia, sănătatea şi viaţa, drepturi fundamentale ale cetăţenilor să fie respectate", se afirmă în comunicatul echipei de campanie.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews