ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jay Leno a prezentat ultima sa ediţie a emisiunii "The Tonight Show", luându-şi "la revedere" de la telespectatori după 22 de ani de carieră. Ultima ediţie a emisiunii, cu Leno prezentator, a avut loc joi seară.

Cântăreţul country Garth Brooks şi actorul Billy Crystal, invitaţii lui Jay Leno în prima lui emisiune, difuzată în mai 1992, au fost în platou şi la emisiunea de joi seară.

"Nu-mi plac despărţirile. Postului NBC îi plac", a spus Jay Leno în monologul său introductiv, glumind pe seama postului TV care a orchestrat plecarea lui din acest talk-show în 2009, pentru a-l readuce însă în calitate de prezentator al emisiunii după câteva luni.

Monologul său final a fost presărat cu reflecţii despre trecut şi despre schimbările care au avut loc în lume după ce el a preluat comanda emisiunii.

"Atunci când am început să prezint emisiunea, Justin Bieber nu era încă născut. De aceea spunem că acea perioadă reprezenta «vremurile bune de altădată»", a glumit Jay Leno pe seama cântăreţului canadian, care are numeroase probleme cu justiţia în ultima perioadă.

În semn de omagiu pentru Leno, Billy Crystal a condus o interpretare comică a cântecului "So Long, Farewell" de pe coloana sonoră a filmului "Sunetul muzicii", la care au participat în calitate de invitaţi speciali Oprah Winfrey, Jack Black, Carol Burnett, Sheryl Crow, Jim Parsons, jucătorul de baschet Chris Paul şi Kim Kardashian. Starul country Garth Brooks a fost invitatul muzical de onoare al emisiunii, cântând două piese, inclusiv marele său succes "Friends in Low Places".

Printre cei care i-au transmis un mesaj de final s-a numărat şi preşedintele Barack Obama.

Leno a devenit prezentatorul emisiunii în 1992, succedându-i lui Johnny Carson. În locul său, prezentatorul emisiunii va fi actorul Jimmy Fallon.

http://youtu.be/BM9T1oO_umM

http://youtu.be/-BM3Noj7B18

 


Celebs Sing Farewell To Jay - Leno's Final Show... de IdolxMuzic