ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele solist latino, Julio Iglesias, revine în România pentru două concerte, pe 20 mai la Sala Palatului din Capitală respectiv 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj, informează un comunicat remis luni Agerpres.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la București cu casa închisă, Julio Iglesias le pregătește românilor o mare surpriză. Până la momentul la care surpriza va fi anunțată public, artistul a făcut un prim pas și a inclus România în programul turneului' World Tour 2015', anunțând astfel două concerte", informează comunicatul oficial.

"Nu e recunoștință mai mare pentru viața unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost și altă dată", spune Julio Iglesias, potrivit aceleaşi surse.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la București, cu prețuri cuprinse între 280 de lei și 550 de lei, vor fi puse în vânzare, începând de miercuri, 4 februarie, prin Eventim în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas și online prin www.eventim.ro.