ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată a lui George Copos (61 de ani), magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 urmând să analizeze pe 11 februarie dacă acesta va fi eliberat, după ce a executat o treime din pedeapsă. Asta chiar dacă George Copos a fost condamnat de două ori la patru ani de închisoare, fiind în acest sens recidivist.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produsî

George Copos a fost condamnat la închisoare cu executare pentru 3 ani şi 8 luni, în 4 martie 2014, în Dosarul Transferurilor, alături de alţi 7 oameni de fotbal. El avea de executat patru ani, după ce Tribunalul Bucureşti a decis să nu fie aplicat un spor de pedeapsă, în urma contopirii condamnărilor primite în dosarele Loteria I şi cel al transferurilor de jucători.

Fost patron al echipei Rapid ţi vicepremier al Românei, Copos a fost încarcerat anul trecut şi ar putea părăsi penitenciarul după ce a avut un comportament bun. Recenziile de carte, cenaclurile literare, mersul la biserică, dar şi menţinerea legăturii cu familia îl vor scăpa de peste 200 de zile de închisoare.

Copos are peste 60 de ani, iar conform legii, putea cere eliberarea după ce executa o treime din pedeapsă, adică un an şi patru luni.