ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) pentru alegerile prezidenţiale, după ce luni au avut loc reuniuni ale PDL şi PNL, în care au fost discutate rezultatele cercetărilor sociologice realizate, iar surse democrat-liberale au precizat că, potrivit sondajului comandat de PNL, Klaus Iohannis ar fi înaintea lui Cătălin Predoiu cu doar 4-5 procente, dar cu posibilitate de creştere, informează mediafax.ro.

"Sondajul comandat de PNL, întocmit după altă metodă, arată că Klaus Iohannis ar fi votat de aproximativ 60% din electoratul ACL, în timp ce Cătălin Predoiu de 40% din acest electorat", a mai spus sursele citate.

PDL a decis, cu doar un vot împotrivă (56 "pentru şi unul "împotrivă""), ca liderul PNL Klaus Iohannis să fie candidatul ACL la alegerile prezidenţiale şi, în unanimitate, ca prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu să fie candidat pentru funcţia de premier, potrivit surselor democrat-liberale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews