ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principele Nicolae şi-a invitat la Palatul Elisabeta colegi din liceu, din facultate, pe cei alături de care a făcut expediţii în Africa, dar şi pe românii de care s-a apropiat de când s-a mutat în ţară. Aniversarea s-a încheiat cu o discotecă în Sala Regilor.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

La aniversarea Principelui Nicolae s-a vorbit aşa cum i s-a şi cântat la mulţi ani, în română şi în engleză. Dar o singură ţară a primit uralele.

Atmosfera a fost relaxantă, fără protocolul obişnuit la Casa Regală. Nepotul regelui a adunat la Palatul Elisabeta prietenii săi de-o viaţă. Peste o sută. A râs cu ei şi a făcut selfie-uri, potrivit tvr.ro.

A avut şi invitaţi cu sânge albastru. Unul dintre ei este Principele Alexandru al Serbiei, care are rădăcini româneşti. Străbunica lui a fost fiica Reginei Maria. Principele Alexandru al Serbiei a venit însoţit de logodnica sa, Dunjia Kusturica, fiica regizorului Emir Kusturica.

Petrecerea s-a încheiat într-adevăr inedit. Principele Nicolae a primit permisiunea să facă o discotecă pentru invitaţi în Sala Regilor.