ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săpunul Putin este produs de o companie românească din Baia Mare specializată în săpunuri cu ingrediente complet naturale. El este realizat pe o comandă făcută de firme din oraşele Cerepoveţ (în nord-vestul Rusiei) şi Uriupinsk (aproape de Volgograd).

Nu se ştie ce opinie au autorităţile de la Moscova despre această idee, dar producătorul român ne-a spus că proiectul a durat câteva luni bune - dovadă faptul că săpunul aduce bine cu liderul de la Kremlin. De altfel, unul dintre directorii companiilor din Rusia ar fi transmis, cu totul surprinzător, că Putin e funny.

Între preşedintele Putin şi săpun există de altfel o legătură interesantă. Potrivit unui fost CEO al companiei Procter & Gamble, la începutul anilor '90, când P&G incerca să intre pe piaţa ex-URSS, Putin a fost unul dintre înalţii oficiali cu care a discutat şi care l-a ajutat să vândă săpun în Rusia.

Pe atunci, actualul lider de la Kremlin era viceprimar al oraşului Sankt Petersburg.