ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, mai mult ca niciodată, familia şi cei dragi ai lui Michael Schumacher înţeleg urarea de "La Mulţi Ani" pe care i-o adresează cu ochii în lacrimi!

Michael Schumacher împlineşte astăzi 45 de ani şi cu siguranţă şi noi ne alăturăm urării de "La Mulţi Ani" la care adăugăm sănătate şi urarea de a avea bucuria de a-şi revedea cât mai curând familia, familie pe care a preţuit-o tot timpul.

Mai jos unele citate din ultimul an petrecut de Michael în Formula 1, adică în 2012.

"Nu este stilul meu să merg pe o cale dacă nu sunt 100% sigur de ea, dar cu decizia de azi mă simt uşurat. Vreau să mă bucur de cursele rămase împreună cu voi.” (despre decizia de a se retrage din F1 a doua şi ultima oară).

În ultimii 6 ani am învăţat multe despre mine însumi. De exemplu că te poţi deschide fără a pierde concentrarea. Că pierzând poate fi mai dificil dar în acelaşi timp şi mai instructiv decât victoria. Uneori am pierdut din vedere acest lucruri în primii ani. Dar ajungi să aprecizei că poti face ceea ce iubeşti şi apoi trebuie să trăieşti cu convingerile tale şi am fost în stare să fac acest lucru.”

“În special aş dori să îi mulţumesc Corinei şi familiei mele care mi-a fost alături şi care m-a lăsat să îmi trăiesc convingerile şi s-au bucurat alături de mine."

Mai jos 3 filmuleţe scurte cu marele campion mondial şi am spune şi cu marele om care a devenit acesta în a doua parte a carierei sale.

http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE

http://www.youtube.com/watch?v=WvddyAJTmG0

http://www.youtube.com/watch?v=X4wL_5Tkc3c