ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi la Pungeşti, statul român democratic a dispărut. Locul său a fost luat de o structură-marionetă a corporaţiilor trans-naţionale ce a trimis regimente de jandarmi plătiţi din bani publici pentru a proteja  amplasarea de sonde Chevron, în vederea exploatării gazelor de şist.


Bineînţeles că faţă de acestă situaţie dramatică, când pământul şi apa vor fi otrăvite, România profundă a reacţionat. Azi românii din Pungeşti au blocat drumul de acces în localitate. Sătenii au fost bruscaţi şi unul dintre ei a fost bătut de jandarmi, conform declaraţiilor martorilor. Părinţii şi bunicii noştri sunt atacaţi la ei acasă, cu sprijinul politicienilor-marionete, iar ei au spus: până aici! Se otrăveşte pământul şi apa unor oameni ce trăiesc la pragul subzistenţei, pentru care pământul şi apa sunt singurele surse de trai. Acest lucru nu mai poate continua!




Trăim un război civil: Clasa politică mituită împotriva poporului român. Până când vom suporta? Acum este momentul în care trebuie să ieşim în stradă pentru a ne recâştiga ţara de la politicienii făr-de-ţară.


Pe aici nu se trece!