Azi la Pungeşti, statul român democratic a dispărut. Locul său a fost luat de o structură-marionetă a corporaţiilor trans-naţionale ce a trimis regimente de jandarmi plătiţi din bani publici pentru a proteja  amplasarea de sonde Chevron, în vederea exploatării gazelor de şist.


Bineînţeles că faţă de acestă situaţie dramatică, când pământul şi apa vor fi otrăvite, România profundă a reacţionat. Azi românii din Pungeşti au blocat drumul de acces în localitate. Sătenii au fost bruscaţi şi unul dintre ei a fost bătut de jandarmi, conform declaraţiilor martorilor. Părinţii şi bunicii noştri sunt atacaţi la ei acasă, cu sprijinul politicienilor-marionete, iar ei au spus: până aici! Se otrăveşte pământul şi apa unor oameni ce trăiesc la pragul subzistenţei, pentru care pământul şi apa sunt singurele surse de trai. Acest lucru nu mai poate continua!
Trăim un război civil: Clasa politică mituită împotriva poporului român. Până când vom suporta? Acum este momentul în care trebuie să ieşim în stradă pentru a ne recâştiga ţara de la politicienii făr-de-ţară.


Pe aici nu se trece!
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews