ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursa ce va decide campionul mondial a început. A început acum mai bine de 9 luni in Australia. O cursa plina de intrigi, zvonuri, rautate dar si plina de barbatie, curaj muncă şi dăruire.

A început cu abandon pentru unul dintre cei doi protagonişti şi cu o victorie pentru celalalt. Cum se va sfârşi?

A început cu Michael Schuamcher fiind în comă şi luptând pentru viaţa sa.

S-a apropiat de final cu Jules Bianchi fiind în comă şi luptând pentru viaţa sa, pilot despre care nu vom afla niciodata cat de bun ar fi putut sa fie.

F1 ştie să îşi ia tributul său, înainte, în timpul sau după ce crezi că ţi-ai încheiat socotelile cu ea şi după ce i-ai spus ADIO.

Oare ce învăţăm toţi care suntem implicaţi în Formula 1?

Poate că viaţa îşi are un mare preţ pe care nu îl realizăm niciodată înainte de o criză, de un moment de cumpănă şi cernere. Că oricât am încerca să eliminăm riscul, moartea aceasta se dovedeşte a fi inutil.

Şi poate învătăm că nu putem fugi, ascunde de suferinţă. Şi poate învăţăm cum să o acceptăm şi cum să o transfigurăm spre un scop mai înalt.

Filmuleţul pentru lupta din 2014 pe F1 Manager!