ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Rus, liderul așa-numitului grup de la Cluj și membru marcant al PSD, îi dă o lovitură puternică lui Liviu Dragnea și partidului cu o zi înainte de moțiunea de cenzură din Parlament. Ioan Rus a anunțat în direct la Realitatea TV că susține formațiunea creată de Victor Ponta, partidul Pro România. ,,Încă sunt membru PSD, dar după ce vor auzi asta sigur mă vor îndepărta", a spus Ioan Rus.
 
Fostul ministru PSD a făcut o radiografie a situației în care se află România în momentul de față într-un interviu exclusiv acordat lui Octavian Hoandră. Liderul grupului de la Cluj a criticat în termeni extrem de duri "unanimitatea" în care se iau deciziile în PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea. Ioan Rus consideră că nivelul de competență s-a degradat în toată sfera politică românească și că ,,în momentul de față, avem toate bătăliile posibile, dar nu ducem lupta pentru dezvoltare – nu o duce nimeni, altfel am vedea autostrăzi și nu ar mai pleca nimeni din România."
 
Declarațiile lui Ioan Rus vin cu doar o zi înainte de votul pe moțiunea de cenzură intitulată „Demiterea guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!” Ca să demită Executivul, inițiatorii au nevoie de susținerea UDMR-ului, a parlamentarilor conduși de Victor Ponta și, nu în ultimul rând, trebuie să atragă 20 de aleși de la putere.