ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucian Mândruţă este într-o vacanţă alături de fiul său. În vârstă de 13 ani, băiatul fostului prezentator de la Pro TV şi Antena 1 se pare că este uimit de clădirile, maşinile şi drumurile din Europa şi nu înţelege de ce nu este aşa şi în România.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Mândruţă crede că a găsit răspunsul şi la această întrebare, ca la multe altele, şi spune că cei din Vest sunt „altfel biologic“. Iată mesajul postat pe Facebook.

"De două zile mergem spre Vest cu maşina. Încet şi cu opriri. Mai întai Banatul, apoi Budapesta, Viena, azi cred că Munchen. Sunt cu Mihai care la 13 ani pune întrebările corecte. De ce se face tot mai curat? De ce clădirile sunt tot mai bine întreţinute? Maşinile mai lucioase, chiar dacă mai ieftine ca la noi? De ce aici pe autostrada lumea respectă regulile? Chiar, de ce spre Vest drumul te duce din aproximaţie în precizie? Din lipsa de respect pentru rosturile lumii în grija pentru celălalt? O fi ceva în aer? Pun ceva în mancare? Citesc alte cărţi? Sau pur si simplu (şi aici o să se supere toată lumea) sunt alt fel de oameni? Nu, nu educaţi altfel, nu constrânşi prin lege să fie altfel. Ci pur şi simplu altfel biologic. Şi dacă treaba asta cu hârtia aruncată pe jos e undeva, ascunsă într-o gena şi nu vom scăpa niciodata de ea?", a scris Mândruţă.

Acest comentariu vine tocmai de la un om care a fost prins prin boscheţi cu amanta, care se îmbăia în costum pentru rating şi care ani de zile l-a girat pe Adrian Sârbu, acum arestat într-un uriaş caz de evaziune fiscală.