ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intesa Sanpaolo Bank România intenţionează să lanseze un credit imobiliar destinat românilor care lucrează în Italia, dar vor să cumpere o locuinţă în România, a declarat Dan Bota, director de reţea în cadrul băncii.

"Este un credit pe care noi vrem să îl acordăm românilor rezidenţi în Italia care vor să îşi cumpere o locuinţă în România. Este, pe de o parte, un credit de achiziţie, şi deci poate să fie garantat şi cu un alt bun decât cel cu care se achiziţionează, dar în egală măsură şi un credit ipotecar. Ne dorim ca acest produs să îl lansăm prin intermediul băncii din Italia, Intesa Banca dei Territori pentru a putea să îl dezvoltăm în aşa fel încât clientul care îşi cumpără casa în România să facă o singură vizită în sucursalele din România", a spus Dan Bota, în cadrul unei conferinţe.

Creditul are o dobândă formată din EURIBOR reactualizat la trei luni, plus 6,10%. Valoarea creditului este cuprinsă între 20.000 şi 250.000 de euro.