ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un creştin încruntat, (încă) nu-i creştin adevărat. Bucuraţi-vă pururea!, ne cere, cu încredere şi dreptate, Sfântul Apostol Pavel. Şi nu vă întristaţi ca cei deznădăjduiţi nici măcar pentru aceia dintre noi care mor, adaugă acelaşi.

Într-adevăr, dincolo de războaie şi măceluri, dincolo de persecuţii şi răutate, dincolo de greutăţi şi boli şi de orice suferinţe şi încercări, lumina lui Hristos luminează tuturor!

Să vedem frumuseţea şi lumina lumii în tăria pietrelor şi cărămizilor prin care atâtea stau şi se zidesc, în minunea florilor şi fulgilor de nea, în îmbujorarea obrajilor bătuţi de crivăţ, în lumina ochilor strălucind înserării, în zâmbetul bunicilor şi râsul copiilor, în atâtea şi atâtea lucruri pe care, de obicei, nu le băgăm în seamă. Şi să ţinem minte că, dincolo de pocăinţa pentru păcatele noastre (deja plătite de Iisus Hristos!), trebuie să trăim bucuria de a fi cu Dumnezeu!

Un creştin încruntat (încă) nu-i creştin adevărat!