ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe oase umane au fost găsite miercuri, într-un lan de porumb din zona localităţii sibiene Porumbacu de Jos, după ce un cioban băut s-a lăudat că şi-ar fi omorât un coleg în urmă cu mai multe luni.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, conform Mediafax. Poliția a precizat că în zonă s-a găsit și o pereche de pantaloni bărbăteşti.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Localnicii din Porumbacu de Jos povestesc că, marţi seară, un cioban din sat, aflat în stare de ebrietate, s-a lăudat că ar fi ucis un coleg, în urmă cu câteva luni.

"La beţie, s-au bătut şi unul dintre ei s-a lăudat: «Ai grijă, vezi că eu am mai omorât pe unul!» Şi aşa s-a aflat. A aflat patronul, a sunat Poliţia şi au cercetat”, a declarat o localnică.

De asemenea, localnicii povestesc că proprietarul stânii nu a anunţat dispariţia ciobanului care ar fi fost ucis pentru că ceilalţi angajaţi ai săi i-au spus că acesta ar fi plecat, lucru care nu este neobişnuit la ciobani.

Bărbatul care a susţinut că ar fi ucis un coleg a fost adus la Sibiu pentru audieri.