Mihai-Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice consideră că sunt șanse foarte mari ca USD să meargă și la alegerile prezidențiale, estimând că Referendumul de revizuire a Constituției va fi un eșec total.
În aceste condiții este puțin probabil ca PSD-ul să mai susțină candidatura lui Antonescu. Pe de altă parte, dacă de bine de rău PNL are un candidat la prezidențiale, PSD nu are nimic. Probabil se va lua în calcul un tandem Ponta-Oprescu, însa varianta nu este ideală pentru PSD. USL are mari probleme în momentul de față. Probleme de imagine. Duc lipsă de oameni.

Nu cred că USL se va destrăma prea curând, PNL-iștii nu renunță așa ușor la funcțiile ministeriale. Adevărul este că ne aflăm cu toții într-o situație extrem de tristă. Toată lumea își negociază posturile. România nu mai este guvernată. Antonescu și Ponta se bat în miniștri. Goana dupa funcții a fost mereu drama românilor. Suntem țara în care se înființează guverne în umbră cu tot cu consilieri și secretari de stat. La întâlnirea de la Vila Lac 1 a fost prezent și Dan Voiculescu. Să nu avem vreun dubiu cine ne conduce țara la momentul de față” a mai spus președintele FC.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews