Mihai-Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice consideră că sunt șanse foarte mari ca USD să meargă și la alegerile prezidențiale, estimând că Referendumul de revizuire a Constituției va fi un eșec total.
În aceste condiții este puțin probabil ca PSD-ul să mai susțină candidatura lui Antonescu. Pe de altă parte, dacă de bine de rău PNL are un candidat la prezidențiale, PSD nu are nimic. Probabil se va lua în calcul un tandem Ponta-Oprescu, însa varianta nu este ideală pentru PSD. USL are mari probleme în momentul de față. Probleme de imagine. Duc lipsă de oameni.

Nu cred că USL se va destrăma prea curând, PNL-iștii nu renunță așa ușor la funcțiile ministeriale. Adevărul este că ne aflăm cu toții într-o situație extrem de tristă. Toată lumea își negociază posturile. România nu mai este guvernată. Antonescu și Ponta se bat în miniștri. Goana dupa funcții a fost mereu drama românilor. Suntem țara în care se înființează guverne în umbră cu tot cu consilieri și secretari de stat. La întâlnirea de la Vila Lac 1 a fost prezent și Dan Voiculescu. Să nu avem vreun dubiu cine ne conduce țara la momentul de față” a mai spus președintele FC.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.