ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit cotidanului Le Parisien, bilanţul exploziei de la Stade de France este de 4 morţi, 11 răniţi grav şi 39 de răniţi grav. Mai multe surse susţin că a fost vorba de un atac sinucigaş.

Un jurnalist al site-ului Goal aflat pe Stade de France în timpul evenimentelor tragice de la Paris a vorbit despre momentele teribile prin care el şi ceilalţi spectatori au trecut.

De asemenea, antrenorul naţionalei Germaniei, Joachim Low, a recunoscut că este şocat de ceea ce s-a întâmplat.

"Suntem în stare de şoc. Meciul şi golurile trec în plan secund acum. Am aflat la vestiare ce s-a întâmplat, iar noi eram deja puţin speriaţi de ameninţarea cu bombă care ne obligase mai devreme să petrecem trei ore în afara hotelului", a spus Low.

În urma incidentelor, preşedintele Franţei, Francois Hollande, care urmărea partida alături de ministrul german de Externe, a fost evacuat urgent.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma mai multor atentate comise vineri seară la Paris.

Preşedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei şi a dispus închiderea temporară a frontierelor.