ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit despre audierile de la DNA Ploieşti.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Femeia spune că a fost jenată nu de întâlnirea cu procurorii, ci de cea cu presa, mai ales că jurnaliştii au putut s-o filmeze timp de 40 de minute, cât a aşteptat până să intre la audieri.

"Am avut teama de a mă întâlni cu presa. Când am intrat în curte, mi-am adus aminte de când eram pionier, stateau aliniaţi şi am avut un gest de deschidere a mâinilor... până când am ajuns aproape de ei şi am avut impresia că sar pe mine. Sigur că am simţit jenă de a fi privită 40 de minute, cu aparatele lipite de geam să mă filmeze. Să ai răbdare să filmezi un om care nu făcea nimic, stătea pe banca... Mi-ar fi plăcut să nu fiu ţinută în geam", a spus mama lui Ponta.

Aceasta a precizat apoi că nu procurorii au fost de vină pentru întârzierea audierii, ci avocatul ei, care nu avea toate documentele la el.