ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunicatul obştii de la Petru-Vodă, prin care se cerea Serviciului Român de Informaţii să-şi retragă "slugile" din sânul mănăstirii nu a fost publicat cu acordul Stareţului, se arată într-o inştiinţare de pe siteul manastirea.petru-voda.ro.

De-asemenea, fără acordul şi binecuvântarea Stareţului Hariton Negrea, s-au publicat "unele materiale neortodoxe sau politice" de pe siteul apologeticum.ro, precum şi unele afirmaţii "necanonice" ale monahului Teodot.

Comunicatul integral al Mănăstirii Petru-Vodă

În urma întrunirii Consiliului Duhovnicesc al Mănăstirii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil – Petru Vodă, astăzi, 17 Ianuarie 2014, s-a hotărât că următoarele aspecte nu sunt reprezentative pentru poziţia oficială a Mănăstirii noastre. Ne referim la publicaţiile făcute fără binecuvântarea Starețului, precum:

- unele materiale, care sunt neortodoxe sau politice, de pe site-ul apologeticum.ro, administrat de Gioacăș Teodor-Gabriel;

- unele afirmaţii necanonice sau care aduc atingere evlaviei faţă de Ierarhia Ortodoxă, din unele interviuri ale monahului Teodot;

- materialul cu titlul „Rugămintea obștii Mănăstirii Petru Vodă către Serviciile de Informații…” postat pentru o perioadă scurtă de timp pe site-ul oficial al Mănăstirii.

Stareț,
Protosinghel Hariton Negrea

Foto: Cezar Machidon

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews