ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică 20 octombrie, de  la ora 14:00, în Piața Victoriei din București, Asociația civică Acțiunea 2012 va organiza un marș pentru a cere unirea Basarabiei (Republica Moldova) cu România, se arată într-un comunicat remis redacției.

Organizatorii anunță că există posibilități de transport organizat a grupurilor din țară care doresc să participe la eveniment. Pentru detalii accesați aici.

În perioada aprilie-august 2013, în toate județe României, Acțiunea 2012 a organizat campania de strângere de semnături ADUCEM BASARABIA ACASĂ, care își propunea colectarea acestor semnături pentru sprijinirea unei inițiative legislative care va apropia decisiv cele două state românești.

Campania a avut ca prim rezultat strângerea a peste 124 000 de persoane care au semnat pentru Basarabia, din toate județele României iar în luna octombrie inițiativa legislativă va fi introdusă în Parlament, se arată în comunicatul organizatorilor.