ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică 20 octombrie, de  la ora 14:00, în Piața Victoriei din București, Asociația civică Acțiunea 2012 va organiza un marș pentru a cere unirea Basarabiei (Republica Moldova) cu România, se arată într-un comunicat remis redacției.

Organizatorii anunță că există posibilități de transport organizat a grupurilor din țară care doresc să participe la eveniment. Pentru detalii accesați aici.

În perioada aprilie-august 2013, în toate județe României, Acțiunea 2012 a organizat campania de strângere de semnături ADUCEM BASARABIA ACASĂ, care își propunea colectarea acestor semnături pentru sprijinirea unei inițiative legislative care va apropia decisiv cele două state românești.

Campania a avut ca prim rezultat strângerea a peste 124 000 de persoane care au semnat pentru Basarabia, din toate județele României iar în luna octombrie inițiativa legislativă va fi introdusă în Parlament, se arată în comunicatul organizatorilor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews