ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pădureanca, aşa cum a rămas în memoria multor români de aproape 30 de ani, actriţa Manuela Hărăbor e hotărâtă să nu facă nici un compromis artistic, chiar dacă trebuie să trăiască doar cu 1.000 de lei pe lună.

Manuela Hărăbor a preferat să nu-şi încalce principiile şi încearcă să se descurce jucând în spectcole la teatre independente.

“Am fost zilele acestea la Jupiter, unde am susţinut o reprezentaţie cu o piesă de teatru. Nu prea am avut noroc, deoarece publicul român nu mai este educat să meargă la teatru, ci mai mult la spectacole de mâna a doua. E greu. Eu, de exemplu, am fost pusă în situaţia de a vinde şi bilete. Teatrul nu mai este căutat aşa ca înainte, iar eu nu accept compromisuri. Nu am vrut să fac teatru comercial, aşa cum fac anumiţi colegi de-ai mei. Nu-i condamn, pentru că trebuie să trăiască. Nu poţi să trăieşti dintr-un salariu de actor pe care-l primeşti ca angajat al vreunui teatru”, a mărturisit Hărăbor.

Tocmai pentru că nu acceptă orice rol sau proiect care i se propune, Manuela Hărăbor nu se poate lăuda că se numără printre cei care câştigă bine din actorie: “Jucăm cam două spectacole pe lună, care sunt plătite cu 500 de lei. Ceea ce înseamnă că într-o lună rămân cu un salariu de 1.000 de lei”, declară Manuela pentru Libertatea. Manuela Hărăbor are un singur copil, Andrei (23 de ani), care suferă de autism.