ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Marca Steaua, cea pe care Gigi Becali a folosit-o fără drept timp de zece ani şi pe care ar vrea s-o primească acum gratis, produce bani prin produsele incripţionate cu celebrul logo care sunt vândute în magazine.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Clubul Sportiv al Armatei Steaua, cel care deţine această marcă, a încheiat un contract cu firma Areon, specializată în produsele de parfumerie şi odorizante, pentru ca această să poată comercializa odorizante auto cu emblema Stelei.

Conform celor de la ProSport, doar în luna decembrie a anului trecut cei de la Areon au vândut 4.000 de odorizante incripţionate cu emblema CSA Steaua, echipa Armatei încasând 2.400 de lei, adică 10% din totatul vânzărilor.

“Vă daţi seama că aceşti bani au fost produşi de pe urma emblemei clubului sportiv, cea cu vulturul. Dar suporterii sunt mult mai interesaţi de sigla notorie, cea cu care echipa de fotbal Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986”, a spus o sursă pentru ProSport.

În cei 10 ani în care a folosit ilegal marca Steaua, Gigi Becali a avut un departament de marketing prin care a comercializat mai multe produse sub acest brand.