Prim-ministrul britanic Theresa May a promis că nu va face niciun compromis în ceea ce privește negocierile pentru Brexit cu Uniunea Europeană și nu va lua nicio decizie care nu este în interesul țării, relatează BBC.
 
De asemenea, Theresa May a declarat că nu va ceda presiunilor de a organiza un al doilea referendum privind ieșirea Marii Britanii din Blocul comunitar.„Acest lucru ar fi o trădare imensă a democrației și a încrederii britanicilor”, a declarat May, citată de Mediafax.
 
Guvernul Marii Britanii s-a pregătit pentru posibilitatea ieșirii Marii Britanii din UE fără un acord, chiar dacă acest scenariu va crea „adevărate provocări atât pentru Marea Britanie cât și pentru Uniunea Europeană”, a transmis Theresa May. Marea Britanie va părăsi oficial Uniunea Europeană în 29 martie.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.