ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maria Apostol, fostă șefă a PR-ului din ProTV, numită mai apoi pe o poziție similară la Antena 3 și ulterior plecată, a fost audiată ca martor la DNA, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său. Potrivit unor surse, numele ei a fost invocat în relație cu Tudor Breazu și Ana Maria Topoliceanu.

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea a fost trimisă astăzi în judecată de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu, spălare de bani, luare de mită, folosirea influenţei şi tentativă de folosire de documente inexacte pentru obţinerea de fonduri UE.

În același dosar au fost deferiți justiției: fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea), Gheorghe Nastasia (fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului), Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei societăți comerciale.

Dosarul a fost înaintat pentru soluționare Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Pro Tv transmis pe 9 iulie 2011 meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy.