ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 500 de persoane au participat duminică, pe circuitul belgian Spa-Francorchamps, la un marş de susţinere a fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, aflat în comă după accidentul de schi suferit la sfârşitul lunii decembrie.

''Acest marș are ca scop să trimită energia pozitivă a tuturor fanilor către Michael Schumacher și familia lui, pentru ca pilotul să câștige cursa cea mai importantă din viața sa'', a declarat organizatoarea manifestării, Heidi Hendrickx.

Potrivit mediei belgiene, fanii au venit atât din Belgia, cât și din Franța, Olanda, Anglia și Germania. Circuitul Spa se află la circa 100 km de Kerpen, orașul natal al lui ''Schumi''.

Schumacher a disputat primul său Grand Prix de Formula 1 pe circuitul belgian în 1991 și tot aici a câștigat prima sa cursă, în 1992. Septuplul campion mondial este de asemenea cetățean de onoare al orașului Spa.

Michael Schumacher a suferit un accident grav pe 29 decembrie pe un sector din afara pârtiilor din stațiunea Meribel (Alpii francezi). El a suferit două intervenții chirurgicale și se află în continuare în comă.