Replică acidă a vicepremierului italian Matteo Salvini, după criticile pe care noul înalt comisar al ONU pentru drepturile omului, Michelle Bachelet, le-a avut față de măsurile guvernului de la Roma împotriva imigrației. „Italia a primit în ultimii ani 700.000 de imigranți, mulți dintre ei clandestini (…) Nu acceptăm lecții de la nimeni și cu atât mai puțin din partea ONU, care se dovedește a fi o organizație incapabilă, inutil de costisitoare și dezinformată”, a declarat vicepremierul Salvini potrivit EFE, citat de Agerpres.  
 
Matteo Salvini a salutat luni rezultatul alegerilor legislative din Suedia, în urma cărora formațiunea anti-imigrație Democrații Suedezi a devenit a treia forță politică, obținând 17,6% din sufragii. „Suedia, țara multiculturalismului și model al stângii, după ani de imigrație sălbatică a decis în sfârșit să se schimbe. (…)Acum și acolo oamenii spun 'nu' acestei Europe a birocraților și speculanților, 'nu' clandestinilor, 'nu' extremismului Islamic” a scris Salvini pe pagina sa de Facebook, continuând: „În luna mai, la alegerile europene, vom desăvârși această schimbare fundamentată pe valorile muncii, securității și familiei”.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.