ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Replică acidă a vicepremierului italian Matteo Salvini, după criticile pe care noul înalt comisar al ONU pentru drepturile omului, Michelle Bachelet, le-a avut față de măsurile guvernului de la Roma împotriva imigrației. „Italia a primit în ultimii ani 700.000 de imigranți, mulți dintre ei clandestini (…) Nu acceptăm lecții de la nimeni și cu atât mai puțin din partea ONU, care se dovedește a fi o organizație incapabilă, inutil de costisitoare și dezinformată”, a declarat vicepremierul Salvini potrivit EFE, citat de Agerpres.  
 
Matteo Salvini a salutat luni rezultatul alegerilor legislative din Suedia, în urma cărora formațiunea anti-imigrație Democrații Suedezi a devenit a treia forță politică, obținând 17,6% din sufragii. „Suedia, țara multiculturalismului și model al stângii, după ani de imigrație sălbatică a decis în sfârșit să se schimbe. (…)Acum și acolo oamenii spun 'nu' acestei Europe a birocraților și speculanților, 'nu' clandestinilor, 'nu' extremismului Islamic” a scris Salvini pe pagina sa de Facebook, continuând: „În luna mai, la alegerile europene, vom desăvârși această schimbare fundamentată pe valorile muncii, securității și familiei”.