ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Edilul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că va explica comunităţii aromâne faptul că dacă iese preşedinte candidatul ACL Klaus Iohannis, o să aibă de suferit afacerile acestora.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

Mazăre a declarat că în primul tur aromânii au votat cu Iohannis.

"Structural (n.r. — reprezentanții comunității macedonene) sunt de dreapta. Întotdeauna au fost de dreapta, au fost și legionari. 90 la sută dintre ei au fost legionari, bunicii lor. Votează cu cine cred că au văzut că le merită interesele și afacerile și asta vreau să le explic — cu Ponta, cu Tăriceanu și cu mine o să le meargă în continuare, cu Iohannis nu", a afirmat Mazăre la sediul central al PSD.

El a susținut că aromânii câștigă din serviciile în turism din Constanța și că până acum l-au votat pe el, dar la primul tur al alegerilor l-au ales pe Klaus Iohannis.

"Serviciile le oferă turiștilor. Și mă votează pe mine, care știu ce am făcut pentru turism. De data asta au votat cu Iohannis, nu știu de ce. Trebuie să mă întâlnesc ca să le mai explic cum stau lucrurile, de unde câștigă, care este sursa lor de prosperitate în ultimii ani. (...) Pentru că opțiunea lui Victor Ponta pentru prim-ministru este Tăriceanu, care duce o politică liberală, adică exact ceea ce facem noi. În niciun caz Iohannis nu va dezvolta turismul pe litoral", a argumentat Mazăre.