ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Radu Mazăre, primarul din Constanţa, a anunţat că este dispus să renunţe la această funcţie din cauza problemelor pe care le are cu Justiţia.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Edilul a mărturisit asta în faţa judecătoarei de la Curtea Supremă care va decide dacă va fi sau nu arestat preventiv.

"Sunt obosit, însă i-am mulţumit doamnei judecător pentru că a avut răbdarea să asculte, să se uite pe documente şi să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat în cadrul acestor noi acuzaţii care mi se aduc. I-am spus la sfârşit, în ultimul cuvânt, că oricum am obosit şi că foarte curând voi renunţa la Primărie pentru că m-am săturat să răspund încontinuu la fel de fel de lucruri la care am fost şi de care sunt acuzat. Nu ştiu care va fi soluţia, s-ar putea să mă întorc, s-ar putea să nu mă întorc, asta este viaţa!", a declarat Radu Mazăre la ieşirea de la ÎCCJ.

Întrebat despre condiţiile din arestul Capitalei, dacă este adevărat că celulele sunt supraaglomerate, Mazăre a negat informaţiile.

"Am găsit nişte oameni destul de chinuiţi acolo. Am încercat ca şi rândul trecut să fie o solidaritate. Oamenii la greu se adună, nu sunt aşa răi şi câini", a mai spus Mazăre.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rămas în pronunţare în cazul cererii DNA de arestare preventivă a lui Radu Mazăre.