După ce mai multe vaccinuri au fost acuzate că provoacă diferite boli grave, acum a venit rândul unui medicament împotriva acneei să fie luat în vizorul părinților din întreaga lume.

În Franța, o substanță dintr-un medicament împotriva acneei este considerată vinovată pentru sinuciderea a 20 de tineri, informează TVR.

Sonia Jaegler este convinsă că fiul său s-a sinucis din cauza medicamentului Curacne și este decisă să ducă lupta în instanță.

În prospectul medicamentului sunt trecute o mulţime de efecte adverse: sângerări nazale, mâncărime, tristeţe, iritabilitate, oboseală neobişnuită, incapacitate de concentrare, pierderea poftei de mâncare şi depresie.
La început, tratamentul nu a funcţionat, aşa că medicul i-a crescut doza. Comportamentul băiatului meu a început să se schimbe. Stătea ore întregi închis în cameră. - Sonia Jaegler, mamă

În Franţa există o asociaţie a victimelor acestor leacuri, care susţine că pastilele ar fi de vină pentru aproximativ 60 de morţi.

Însă, până acum nu s-a dovedit clar că medicamentele sunt cauza sinuciderilor. Iar medicii au dreptul să le prescrie în continuare.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews