ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicii americani au analizat situaţia lui Michael Schumacher iar concluziile lor nu sunt deloc încurajatoare pentru fostul campion mondial al Formulei 1. New York Times a discutat cu doi medici experimentaţi, aceştia având mai degrabă veşti proaste pentru fanii germanului.

"Dacă n-au anunţat până acum veştile bune, înseamnă că acestea nu există. Iar asta se traduce, de obicei, prin veşti foarte proaste. În general, dacă un pacient nu dă semne de trezire din comă după opt săptămâni, de obicei se opresc aparatele", a declarat anestezistul Gary Hartstein, medic ce a petrecut opt sezoane în echipa medicală din Formula 1.

"Două săptămâni de la oprirea sedativelor este un timp prea scurt pentru a spune cu certitudine că un pacient se află în stare vegetativă persistentă. Dar cu cât durează mai mult să se trezească, cu atât şansele de recuperare scad", a afirmat şi David K. Menon, un specialist al Universităţii Cambridge.

VIDEO Michael Schumacher: Nimeni nu vrea să moară într-o mașină de curse

Michael Schumacher se află în comă din data de 29 decembrie 2013, atunci când a suferit un accident la schi.