ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop s-a revoltat din cauza lipsei de informații legate de vaccinul anticoronavirus. Ea spune că oamenii trebuie să aleagă informat și că deocamdată nimeni nu le-a oferit suficiente date despre efectele serului. Iar cele existente în prospect par înfricoșătoare.

"Sunt foarte multe articole scrise pe rețele de socializare, care neagă efectul vaccinului. Este posibil ca omul să aibă dreptul de a se îndoi, de a fi sceptic. Nimeni nu a pus la dispoziție un prospect, el există pe rețelele de socializare, și este înfricoșător. Niciun medic nu poate spune că el este sigur. Efectele pe termen lung nu se cunosc. Oamenii trebuie să aleagă în cunoștință de cauză. Ce e aia campanie de vaccinare, să se spună să facă toți că e sigur și nu se știe unde e indicat și unde nu e indicat? Sunt niște lucruri inadmisibile. Mi se pare inadmisibil ca președintele să nu fie primul care se vaccinează. Dacă nu se vaccinează cu motive puerile că nu a fost lăsat, populația nu va mai crede", a declarat Monica Pop.
Și nu e singurul mesaj transmis de medicul Monica Pop. După ce în presa a apărut informația că Iohannis nu se va numărra printre primii vaccinați ai țării, Monica Pop a postat următorul text:

„JOE BIDEN  CUM A A PUTUT?!
NU VĂ LĂSATI "PĂCALIT", DOMNULE PRESEDINTE!!!
Dl IOHANNIS ESTE PRESEDINTELE TUTUROR ROMĂNOR! 
ADICĂ SI AL  MEDICILOR!

Nu era normal ca PRESEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu premierul si cu ministrul sănătătii? Cum se poate interpreta raspunsul la intrebarea daca s-ar vaccina in direct " DA, DACA AJUTĂ CU CEVA"!!!!! Cum adică? Nu ajută?
E o mare obligatie morală ,dar ar fi si un exemplu pentru români!
 Daca a dorit, asa cum spune media, dar nu a fost lasat, cei care l- au sfatuit  asa au gresit, au scazut credibilitatea romånilor in acest vaccin! Si au accentuat suspiciunile ! Un deficit de imagine! Explicatie lor e că il lasă pt medici??!! Sa fim seriosi! CHIAR NE CRED PROSTI??!!”
 
Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) tocmai a anunțat că investighează „aproximativ cinci” reacții alergice la vaccinul Pfizer COVID-19 în „mai multe state” din SUA. Un spital din Illinois și-a suspendat temporar programul de vaccinare COVID după ce patru angajați din domeniul sănătății au avut reacții alergice după vaccin, dintre care unul a suferit reacții severe.