ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meleşcanu, fost şef al Serviciului de Informaţii Externe şi ministru de Externe între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidenţiale, susţine că pozele cu Elena Udrea, Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu la Paris ar fi fost făcute de paparazzi.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu revine cu noi dezvăluiri în cazul filajului de la Paris, în care Elena Udrea a fost fotografiată alături de fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.

Meleșcanu susține că este foarte puțin probabil ca filajul să fi fost făcut de agenți ai serviciilor de informație, deoarece serviciile nu ar avea dotarea tehnică pentru așa ceva.
"Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu.

Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele"

, a declarat Meleşcanu.

Ne punem şi noi întrebarea: serviciile secrete române au aparatură mai puţin performantă decât paparazzi?